19.11.18-23.11.18

16.11.2018

ESMASPÄEV. 19.11.18

H: 7- viljapuder iidsete teradega, piim*

VITAMIINIPAUS: ÕUN

L: Läätsesupp suitsulihaga, rukkileib

Rosinakompott jäätisega

O: Laste pitsa, piim*

 

TEISIPÄEV: 20.11.18

H: Odratangusupp, võisepik sprotiga

VITAMIINIPAUS: PORGAND

L: Ažuu, kartul, hapukapsasalat, rukkileib

Banaani- maasikasmuuti*

O: Mannapuder kisselliga

 

KOLMAPÄEV: 21.11.18

H: Sarvekese makaronid juustuga, ketšup, talvine jook

VITAMIINIPAUS: LILLKAPSAS

L: Hakkliha- kiirsupp, maitseroheline, hapukoor, rehe teraleib

Kakaopuding moosiga

O: Tutti- frutty (kohupiim, küpsised) vaarikatega

 

NELJAPÄEV: 22.11.18

H: Riisisupp, võisepik tomatiga

VITAMIINIPAUS: REDIS

L: Tatrapada kanaliha ja pruunide ubadega, värske kapsa- porgandisalat hapukoorega, rukkileib, keefirikokteil*

O: Puuviljasalat (banaan, õun, arbuus, ananassitükikesed), küpsis

 

REEDE: 23.11.18

H: Hirsipuder moosiga, piim*

VITAMIINIPAUS: PIRN

L: Kalasupp riisi ja munaga, hapukoor, maitseroheline, leib

Kamavaht mustikatega

O: Võileib juustuvorstiga ja värske kurgiga, marjatee

 

 

 

Menüü lisainfo

 

*koolipiim Euroopa koolipiima programmi alusel Euroopa Liidu poolt subsideeritud piimatooted 

* Vitamiinipaus: koolipuu- ja köögivili Euroopa Liidu poolt subsideeritud tooted. Toetusskeemi raames ei toetata lõunamaiste puuviljade nagu nt. banaanide, kiivide, apelsinide, mandariinide jne. tarbimist 

Magustoidud ja mahlajoogid valmistatakse Rõngu AS ja Bacula AS mahlakonsentraatidest ja serveeritakse soojalt või jahedalt

Vajadusel tehakse menüüs väikseid muudatusi juhtkonna ja koka nõusolekul

Mõningad toiduained võivad sisaldada allergeene- infot allergeenide kohta küsida direktorilt, majandusjuhatajalt või kokalt