22.10.18-26.10.18

18.10.2018

ESMASPÄEV. 22.10.18

H: 7- viljapuder vaarikatega, piim*

VITAMIINIPAUS: ploomid

L: Kalaseljanka (saida filee), hapukoor, maitseroheline, rukkileib

Karamellipuding moosiga

O: Leivakreem rosinatega, piim*

 

TEISIPÄEV: 23.10.18

H: Tähekese piimasupp, võisepik lehtsalati ja singiga

VITAMIINIPAUS: pähklisegu

L: Hakkliha- riisivorm, porgandi- kaalikasalat, rukkileib

Jogurtikokteil*

O: Puuviljasalat (banaan, õun, arbuus, virsikukuubikud), küpsised

 

KOLMAPÄEV: 24.10.18

H: Tatrapuder hapukoorega, piim*

VITAMIINIPAUS: pirn

L: Värskekapsasupp veiselihaga, maitseroheline, rukkileib

Kohupiimakreem maasikatega

O: Võisepik makra- munasalatiga, kakao

 

NELJAPÄEV: 25.10.18

H: Tervisesupp, võisai

VITAMIINIPAUS: porgand

L: Kartuli- tangupuder praetud singikuubikutega, peedisalat, leib

Nopri Talujogurt tikri

O: OHO kakaoga teraviljahelbed, piim*

 

REEDE: 26.10.18

H: Makaronid riivitud juustuga, ketšup, marjatee

VITAMIINIPAUS: lillkapsas

L: Hartšo sealihaga, hapukoor, maitseroheline, rukkileib

Keefiri- mustikatarretis

O: 8- viljapuder moosiga, piim*

 

 

Menüü lisainfo

 

*koolipiim Euroopa koolipiima programmi alusel Euroopa Liidu poolt subsideeritud piimatooted 

* Vitamiinipaus: koolipuu- ja köögivili Euroopa Liidu poolt subsideeritud tooted. Toetusskeemi raames ei toetata lõunamaiste puuviljade nagu nt. banaanide, kiivide, apelsinide, mandariinide jne. tarbimist 

Magustoidud ja mahlajoogid valmistatakse Rõngu AS ja Bacula AS mahlakonsentraatidest ja serveeritakse soojalt või jahedalt

Vajadusel tehakse menüüs väikseid muudatusi juhtkonna ja koka nõusolekul

Mõningad toiduained võivad sisaldada allergeene- infot allergeenide kohta küsida direktorilt, majandusjuhatajalt või kokalt